Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
    Мда, отивах към Тони /delltata/. ...
    Хихихи - обзалагам се, че аз (с "фиата") вися там далеч по-малко от един истински алфист (като теб)
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Хихихи - обзалагам се, че аз (с "фиата") вися там далеч по-малко от един истински алфист (като теб)
      Несравними са нещата...като Алфа и ФИАТ - моето е висене, а ти имаш ПРИСЪСТВИЕ...

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
        Мда, отивах към Тони /delltata/. Не видях кабриолет в дъжда
        Не си го видял, щото се бях максирал с Жипа. Иначе в тоя порой и тия езера в Горубляне ми трябва Barchetta - ама не кола, ами истинска лодка
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Днес в Белите брези около 18:30 бордо 155 със стикери и ник на предното стъкло.Ника започваше с L.....155 не успях да го прочета.Номера е 5537.
          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• в 23.00 на Цариградско посока центъра кой се пръчии се вре СА 1030 156 сребриста има лепенка КАРБ от зад май беха 2 ма вътре

Comment

• Към 9.30 днес вечерта зелена ГТВ излизаше от надежда посока надлеза...доста тракаше

Comment

• Сива 156-ца, ксеновои фарове на влизане/излизане в Бяла река. Регистрацията не можах да я видя. Присмигахме си с фаровете!
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                Suzuki Swift 1.6
                Ford Fiesta 1.8D

Comment

• Такаааа...след днешното ми пътуване до Мальовица (много красиво място, препоръчвам го на всички) равносметката е: mimouzunov май ловеше рибка на Щъркелово гнездо (май там беше...), злобна черна 156-тица със форумни стикерчета ме изпревари спортно пак някъде по пътя, ама май не поздрави ми се струва... А на връщане колега със 164-ка ми помаха за тенкю, щото го пуснах да ме изпревари, но не знам дали беше от форума. Те тава е!

п.п. И отново се чудя защо винаги най-неразумните и измъчени изпреварвания ги правят някакви раздрънкани бангии, а хората с мощни и хубави коли, които могат да си позволят къде-къде по-екстремни изпреварвания спазват правилата и не застрашават останалите. И за двете групи има изключение, но общия случай е такъв.
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                    ...
                    п.п. И отново се чудя защо винаги най-неразумните и измъчени изпреварвания ги правят някакви раздрънкани бангии, а хората с мощни и хубави коли, които могат да си позволят къде-къде по-екстремни изпреварвания спазват правилата и не застрашават останалите. И за двете групи има изключение, но общия случай е такъв.
                    В тази връзка, в четвъртък се возихме в комплект с една черна Х6-ца СА 7077 .. по южния склон на Петрохан и почти до околовръстното преди Сф - много приятно "съвместно" каране. Споделям, защото съм изненадана от невероятно възпитания стил на каране на този (инак почти емблематичен) регистрационен номер.
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                      Такаааа...след днешното ми пътуване до Мальовица (много красиво място, препоръчвам го на всички) равносметката е: mimouzunov май ловеше рибка на Щъркелово гнездо (май там беше...), злобна черна 156-тица със форумни стикерчета ме изпревари спортно пак някъде по пътя, ама май не поздрави ми се струва... А на връщане колега със 164-ка ми помаха за тенкю, щото го пуснах да ме изпревари, но не знам дали беше от форума. Те тава е!

ха ха колко е малък света...ти ли беше приятелю с тъмносинята 146 май с тъмни стъкла дето ми пусна и мигач,доста възпитано караш това е супер,аз не особенно ма си познавам пътя уж де,ходих до Самоков,на Мальовица ходих преди 1 месец вали ни дъжд яко ама само ядохме на кръчмата и да се видя с Емил дето държи на Говедарци спортният риболов другият път се отбий до Говедарци много е красиво на езерцата,немаше кога да мина днеска.

Comment

• Днеска сутринта, около 7:20, невероятна 33-ка, сребриста, първа серия -спорт-вагон, на околовръстното на Перник!
                        Изключително добре запазена, а и с добър мотор явно.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          ха ха колко е малък света...ти ли беше приятелю с тъмносинята 146 май с тъмни стъкла дето ми пусна и мигач,доста възпитано караш това е супер,аз не особенно ма си познавам пътя уж де,ходих до Самоков,на Мальовица ходих преди 1 месец вали ни дъжд яко ама само ядохме на кръчмата и да се видя с Емил дето държи на Говедарци спортният риболов другият път се отбий до Говедарци много е красиво на езерцата,немаше кога да мина днеска.
                          Аз бях! Ей начи, не знам как, ама подозирах, че си ти.... Аз от Мальовица идвах бре! Ходих на разходка малко, и да оставя едни приятели мухари да хвърлят горе по реката. Много е хубаво там беее! А през Говедарци минах, ама само спортния риболов загледах, друго не ми хвана окото. Някой път трябва да направим една "Алфа-рибарска среща" или там или на искъра някъде.
                          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                          BMW 328i

Comment

• Вчера към 19:00 се засякохме с една червена Жулиета по Опълченска посока гарата. Караше я една мацка! Дръпнах ме се малко и след това се разделихме! коя ли е? Да си каже
                            sigpic
                            Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
                            FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

• става навит съм,по антам ще избереме хубаво място по оная рекичка.

Comment

• Първоначално публикувано от Majed_146 Покажи съобщение
                                Вчера към 19:00 се засякохме с една червена Жулиета по Опълченска посока гарата. Караше я една мацка! Дръпнах ме се малко и след това се разделихме! коя ли е? Да си каже
                                В какъв аспект се дръпнахте, пък после се разделихте..?

Comment

Working...
                                X